skip to Main Content

“Je bent de hoofdrolspeler in je eigen wereld”
Michael

I-opener films

We hebben de I-Opener films ontwikkeld om je te laten ervaren hoe sterk fysieke klachten verbonden zijn aan onbewuste emoties en overtuigingen. Wat gebeurt er als stressgedachten je niet meer beïnvloeden? Inmiddels zijn er twee I-Opener films afgerond!

I-Opener aflevering 1

Els had tien jaar last van slaapproblemen. Omdat Els heftige dingen in haar leven had meegemaakt leek het haar in eerste instantie wel logisch. Maar ook na verschillende medische onderzoeken, slaappillen, antidepressiva, psychologische hulp en hypnotherapie verdwenen de klachten niet. Met Michael gaat ze het onderzoek aan.

I-Opener aflevering 2

Nancy heeft al jaren last van chronische rugpijn laag in haar onderrug. De huisarts noemt het ‘slijtage’ en zegt dat ze er maar mee moet leren leven. Nancy wil zich daar niet bij neerleggen. Na veel geprobeerd te hebben gaat ze de uitdaging aan om onder begeleiding van Michael haar emoties te onderzoeken.

Meer films

Deze verzameling films geeft achtergrond informatie over de verbinding tussen verdrongen emoties en onbegrepen (chronische) fysieke klachten.

De Amerikaanse arts dr. Howard Schubiner wijst op de verbinding tussen verdrongen emoties en fysieke pijnklachten. Hij onderbouwt dit door verschillende  wetenschappelijke onderzoeken. Zo laat hij bijvoorbeeld zien dat een hernia vaak niet de oorzaak is van rug of nekklachten. Duur: 42 minuten, Engels gesproken.

Enigszins oude maar nog steeds relevante film over dr. John Sarno. Hij was één van de eerste Amerikaanse artsen die chronische pijnklachten psychosomatisch ging behandelen. Rugklachten waren zijn specialiteit. In de film wordt getoond hoe een ingehouden emotie, zoals woede, de rugpijn enorm kan versterken. Duur 13 minuten, Engelstalig.

OVERIG

CONTACT

> info@nieuwlichtopherstel.nl
> 06 23464522

Back To Top